Yhdistystoiminta

Ensimmäisenä Suomessa – Lapille oma Green Care -alajaos

Lappiin on perustettu oma Green Care toimintaa edistävä alajaos. Perustamiskokous pidettiin Rovaniemellä 24.3.2014. Lapin alajaos toimii valtakunnallisen Green Care Finland ry:n alueellisena yhteystahona. Tavoitteena on tuoda esiin meidän pohjoisten toimijoiden tarpeita, tavoitteita ja osaamista osana valtakunnallista toimintaa ja tuoda kansallisen tason yhdistystoimintaa lähemmäs meitä lappilaisia.

Alajaoksen toiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä alajaoksen puheenjohtajana toimivaan Sanna Vinbladiin tai muuhun Green Care –hankkeiden henkilöstöön (www.greencarelapland.fi ).

Alajaoksen puheenjohtajana toimii Sanna Vinblad ja varapuheenjohtajana Aini Ojala. Vetotiimin jäseniä ovat myös Armi Lehto ja Minna Uusi-Autti.

Jäseneksi alajaokseen pääsee liittymällä Green Care Finland ry:hyn, jonka lappilaiset jäsenet ovat automaattisesti myös Green Care Laplandin jäseniä.

Pääset Green Care Finlandin jäsenhakulomakkeeseen alla olevan linkin kautta:

jäsenhakulomake

Linkin takaa löytyy hinnat eri tyyppisille jäsenyyksille. Toiminnan käynnistämisessä tarvitaan innostuneita osallistujia, jotta Green Care –jaos saadaan vakiinnutettua osaksi Lappilaista toimijaverkostoa.

Tule mukaan yhdistystoimintaan luomaan Green Care –toiminnan tulevaisuus Lapissa!

 

Seuraava alajaoksen kokous23.5.2016 Lapin ammattikorkeakoululla.

Tervetuloa!

 

alajaoksenkokousp